12 месеца са и малко, и много. Определено доста може да

...
12 месеца са и малко, и много. Определено доста може да
Коментари Харесай

Звезни раздели през 2021г.

12 месеца са и малко, и доста. Определено много може да се случи за една година - като да сложиш край на една връзка и да започнеш нова. А когато приказваме за известни персони, сходни промени стават притежание на всички и се разясняват дълго.

Ето кои са звездните двойки, за които 2021 година беше съдбовна и ги докара до решението, че е по-добре да продължат по пътя си настрана, а не дружно.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Вместо женитба - разлъка. Това е равносметката за двамата от миналата година. Новината, че към този момент не са дружно, несъмнено съумя да ни изненада, само че не и колкото последвалият процес на събитията.



Джей Ло е още веднъж влюбена и щастлива в прегръдките на някогашния си Бен Афлек, а Родригес също не дава тип да страда изключително за певицата, макар че към този момент не знаем да има нова сериозна връзка.

Ким Кардашиян и Кание Уест

За това, че нещата посред им не вървят, се заприказва още след загубата на рапъра на президентските избори в Съединени американски щати предходната година. Риалити звездата трябваше да се справя не само с болните политически упоритости на брачна половинка си, само че и с психологичните му проблеми.

А когато реши, че всичко към този момент й е допълнително, подаде документи за бракоразвод. Делото се проточва към този момент няколко месеца, Ким и Кание не престават да поддържат другарски връзки, само че към този момент за всички е ясно, че бъдеще като двойка нямат.

А и Кардашиян има нов мъж до себе си - Пийт Дейвидсън. Уест също завърза случка с двойно по-млада хубавица, само че по последна информация двамата вече не са дружно.



Кая Гербер и Джейкъб Елорди

Eдва два месеца след формалния си дебют на аления килим през септември двамата потвърдиха, че към този момент не са дружно. След близо година връзка съответна причина за решението им за разлъка по този начин и не научихме.

Факт е обаче, е дъщерята на Синди Крауфорд отстрани всички фотоси с доскорошното си гадже от профила си, което ни подухва на мисълта, че не е останала с много добри чувства към него.



Камила Кабейо и Шон Мендес

Още две млади и доста обичани известни персони ни изненадаха неприятно с решението си да се разделят. Между изпълнителите имаше огромна химия и още се чудим какво докара до края на връзката им.

Дали в действителност връзките им просто са се изчерпали, както твърдяха техни близки, можем единствено да допускаме. Но несъмнено ще ни липсват горещите им осъществявания на сцената.



Джиджи Хадид и Зейн Малик

Двамата нееднократно са се разделяли и събирали още веднъж. Но този път е друго - тъй като към този момент имат дете и тъй като изпълнителят бе упрекнат в проявено принуждение към майката на модела.

Двамата не са давали обществени изказвания по тематиката, нито са потвърдили раздялата си, само че по всичко проличава, че май от тук нататък ще ги свързва единствено дъщеря им Кай.



Илон Мъск и Grimes

Ексцентричният милиардер постоянно ни изненадва с следващата си концепция, която на пръв взор може да ни изглежда реалистична, само че за него няма невъзможни неща. Е, също така да продължи да бъде с майката на сина си X Æ A-Xii.

Като причина за раздялата Мъск посочи работните си ангажименти и необходимостта да бъде за дълго надалеч от певицата и детето си. И сякаш никой не може да му се сърди, че по този начин си е наредил целите, тъй като проектите му са в действителност огромни и значими за цялото човечество.



Бил и Мелинда Гейтс

За разлика от Мъск, Бил Гейтс несъмнено съумя да ни изненада. След 27 години брак и сполучливо съдействие със брачната половинка си в общата им благотворителна активност, той разгласи общото им решение да се разведат.

Делото към този момент е финализирано и всеки продължи по своя път настрана. А милиардерът неслучайно разгласи 2021 година за най-трудната в живота си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР